M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Nieuw in ons assortiment - M-battery

      16-09-2017     Reacties (0)

Vanaf september gaan wij een begin maken met de uitbreiding van ons assortiment. Zo zult u naast ons uitgebreide GP Batteries programma ook andere merkbatterijen aantreffen in onze webwinkel. Zo hebben wij onlangs al ons aanbod horlogebatterijen uitgebreid met de Duracell zilver-oxide knoopcelbatterijen
 
Deze duurzDuracell 389/390 zilver-oxide horlogebatterijame specialty zilver-oxide batterijen zijn een betrouwbare keuze als energiebron in allerlei elektronica zoals onder andere rekenmachines, horloges en medische apparaten. Deze batterijen zijn al vanaf € 2,99 verkrijgbaar en worden, zoals al onze producten, gratis bij u thuis geleverd.

Lees meer

Is de autosleutel batterij leeg?

      14-07-2017     Reacties (0)

Deze kan vaak eenvoudig zelf vervangen worden en zo hoeft u niet naar een specialist of de autogarage. In plaats hiervan kunt u een nieuwe batterij bij ons bestellen. Belangrijk hierbij is te weten welke batterij u hiervoor nodig hebt. In de meeste gevallen zal dat een knoopcel batterij zijn.
 
Afbeeldingsresultaat voor batterij autosleutel vervangenWilt u weten welke knoopcel batterij er precies nodig is, is het verstandig om eerst te bepalen welke batterij er momenteel inzit. Maak de sleutel open en bekijk goed hoe de batterij geplaatst is en welke batterij code er op de batterij staat vermeldt. Dit nummer bestaat vaak uit twee letters en vier cijfers. Veel voorkomende codes zijn de CR2032 en CR2430. Aan de hand van deze code kunt u eenvoudig de batterij zoeken en bestellen op onze website.
 
Als de batterij is ontvangen, maakt u de sleutel open, kijkt u goed hoe de oude batterij is geplaatst en plaats u de nieuwe op dezelfde manier. Probeer bij het vervangen de batterij alleen aan de zijkant vast te houden zodat de min en pluspool van de batterij niet bevuilt raken en voor een optimale geleiding kunnen zorgen.

Lees meer

Het bewaren van oplaadbare batterijen

      07-06-2017     Reacties (0)

Voor het goed bewaren (voor langere tijd) is het noodzakelijk de oplaadbare batterij uit het apparaat te halen.
 
Het beste is om oplaadbare batterijen in een droge, donkere (niet in direct zonlicht) ruimte te bewaren. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de batterijen niet in aanraking met vocht komen. Hou de oplaadbare batterij altijd koel, beslist niet in de zon of bijvoorbeeld in een stilstaande zonnig geparkeerde auto.

Bewaar de batterijen niet in de koelkast en zeker niet in de diepvries! De beste bewaartemperatuur ligt namelijk rond de 17 graden Celsius. Wanneer u de batterijen in de koelkast zou bewaren, verliest de batterij haar spanning en heeft dat een nadelige invloed op de levensduur van de batterij. Los van dit nadeel, bestaat er ook een kans dat er condensvorming optreedt waardoor de batterij zou kunnen beschadigen. Bewaar de batterijen dus niet in de koelkast of diepvries.

NiCd-batterijen
Kunnen in verschillende laadcondities bewaard worden. De Zelfontlading van deze oplaadbare batterijen is circa 1% per dag bij 25 graden Celsius. Bij een temperatuur rond de 45 graden Celsius is dat circa 2% per dag. Bij lagere temperaturen, bijvoorbeeld 0 graden Celsius is het circa 25% in 120 dagen. 

NiMH-batterijen
Een NiMH-batterij kan beter niet volledig ontladen worden. Waarschijnlijk zal de meeste elektrische apparatuur waar deze oplaadbare batterij in gebruikt wordt zichzelf al uitschakelen waardoor de oplaadbare batterij niet geheel ontladen raakt. Dit is echter niet altijd het geval zoals bijvoorbeeld bij gebruik in bepaalde zaklampen met een gloeilampje. De zelfontlading bedraagt ongeveer1% per dag.
 
GP ReCyko+ Professional AAA oplaadbare Ni-MH batterij GP 2600 NiMH oplaadbare AA Mignon penlites
GP ReCyko+ Professional GP 2600 NiMH
 
Li-ion batterijen
De batterij mag niet helemaal ontladen (de zogenaamde diep ontlading) worden, omdat de batterij dan onherstelbaar uit kan vallen. Voor langdurige opslag de accu  tot circa 40% opladen en bewaren in een droge koele ruimte.

Lees meer

Betalen met bitcoins

      15-05-2017     Reacties (0)

Betalen is natuurlijk nooit leuk... maar bij M-battery kan het eenvoudig, veilig en snel. Van een vertrouwde iDEAL betaling of een 'ouderwetse' bankoverschrijving tot het betalen met bitcoins, het is allemaal mogelijk en het kost u niets extra.

Betalen met bitcoins bij M-battery
 

Lees meer

Vertrouwd, veilig en makkelijk betalen met iDEAL

      24-04-2017     Reacties (0)

iDEAL is het systeem van een aantal samenwerkende Nederlandse banken dat u de mogelijkheid biedt om online betalingen aan ons te verrichten. Doordat de betaling direct bij ons binnenkomt, kan uw bestelling vaak dezelfde dag al uitgeleverd worden. U betaalt geen bijkomende kosten voor het genbruik van iDEAL.

Lees meer

M-battery © 2013 - 2019