M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Tips voor hoorapparaat batterijen

  M-battery     04/12/2017     Reacties (0)

Soorten

Er zijn een aantal soorten batterijen voor uw gehoorapparaat. Deze worden standaard voorzien van een typenummer en een specifieke kleur zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Blauw heeft typenummer 675, oranje typenummer 13, bruin typenummer 312 en geel heeft het typenummer 10. Al deze typen batterijen verschillen in afmeting en in de hoeveelheid stroom die ze kunnen leveren.

Vervangen

Het vervangen van de batterij is voor ieder gehoorapparaat vrijwel hetzelfde. Zo dient de batterijlade open gemaakt te worden en de lege batterij verwijderd te worden. Trek vervolgens het plakkertje van de nieuwe batterij en plaats de batterij in de batterijlade. Let hierbij goed op de polen: de + en de -. Als de nieuwe batterij goed op zijn plaats zit, doe je de batterijlade weer dicht. Zet nu het volume op de laagste stand (indien van toepassing) en doe uw hoortoestel weer in. Zet tenslotte het volume op de gewenste stand (indien van toepassing). Vraag uw audicien om een goede uitleg. Probeer het de eerste keer eventueel samen met uw audicien, zodat u zeker weet dat u het goed doet.

Levensduur

De levensduur van batterijen hangt van een aantal factoren af zoals het type van de batterij, het vermogen van uw hoortoestel en het gebruik. Afhankelijk hiervan gaan de batterijen enkele dagen tot wel enkele weken mee. Veel gehoorapparaten geven een signaal als de batterijen bijna leeg zijn.

Tips

- Een voorraadje batterijen is natuurlijk handig, maar koop niet te veel op voorraad. Het risico kan bestaan dat ze leeglopen, zelfs als u ze in de originele verpakking bewaart.
- Bewaar batterijen niet in uw portemonnee. Er zou een chemische reactie kunnen ontstaan met het metaal van het muntgeld.
- Wanneer u uw hoortoestel enige tijd niet gebruikt, haal dan de batterijen eruit. Dit voorkomt eventuele schade aan uw toestel.
- Wanneer u een batterij verwisselt, hou dan zoveel mogelijk de batterij aan de zijkanten vast. Zo voorkomt u dat het geleidend vermogen van de batterij wordt aangetast door huidvetten.
- Laat een nieuwe batterij even acclimatiseren door hem eerst drie minuten buiten de verpakking te houden alvorens u hem in het gehoorapparaat stopt.

Lees meer

GP Batteries bedrijfsfilm 2017

  M-battery     16/11/2017     Reacties (0)

Lees meer

Batterijen voor de fietsverlichting

  M-battery     28/09/2017     Reacties (0)

Het is weer het moment om de fietsverlichting te controleren. Zorg dat u altijd zichtbaar bent, ook als u stilstaat. Fietsverlichting is verplicht van zonsondergang tot zonsopgang of bij weining zicht door bijvoorbeeld mist of sneeuwval. Zowel het voor- en het achterlicht moeten branden! 

De verlichting op de fiets moet aan de voorkant wit of geel zijn en de achterverlichting rood. De verlichting hoeft niet per se vast te zitten aan de fiets. U kunt ze ook bevestigen aan de kleding op het bovenlichaam of op bijvoorbeeld een tas. Knipperende lampjes zijn echter niet toegestaan.
 
Batterijen voor fietsverlichting koop je goedkoop bij M-battery
Fietsverlichting op batterijen is uitermate geschikt omdat deze lampjes altijd branden. Mits u er natuurlijk volle batterijen in heeft gedaan. Controleer ze regelmatig en neem ook reservebatterijen mee.

M-battery heeft veel verschillende batterijen voor fietsverlichting. De meest gebruikte zijn de Ultra Alkaline AAA en de knoopcel CR2032 en natuurlijk voordelig bij ons te koop.

Lees meer

Nieuw in ons assortiment - M-battery

  M-battery     16/09/2017     Reacties (0)

Vanaf september gaan wij een begin maken met de uitbreiding van ons assortiment. Zo zult u naast ons uitgebreide GP Batteries programma ook andere merkbatterijen aantreffen in onze webwinkel. Zo hebben wij onlangs al ons aanbod horlogebatterijen uitgebreid met de Duracell zilver-oxide knoopcelbatterijen
 
Deze duurzDuracell 389/390 zilver-oxide horlogebatterijame specialty zilver-oxide batterijen zijn een betrouwbare keuze als energiebron in allerlei elektronica zoals onder andere rekenmachines, horloges en medische apparaten. Deze batterijen zijn al vanaf € 2,99 verkrijgbaar en worden, zoals al onze producten, gratis bij u thuis geleverd.

Lees meer

Is de autosleutel batterij leeg?

  M-battery     14/07/2017     Reacties (0)

Deze kan vaak eenvoudig zelf vervangen worden en zo hoeft u niet naar een specialist of de autogarage. In plaats hiervan kunt u een nieuwe batterij bij ons bestellen. Belangrijk hierbij is te weten welke batterij u hiervoor nodig hebt. In de meeste gevallen zal dat een knoopcel batterij zijn.
 
Afbeeldingsresultaat voor batterij autosleutel vervangenWilt u weten welke knoopcel batterij er precies nodig is, is het verstandig om eerst te bepalen welke batterij er momenteel inzit. Maak de sleutel open en bekijk goed hoe de batterij geplaatst is en welke batterij code er op de batterij staat vermeldt. Dit nummer bestaat vaak uit twee letters en vier cijfers. Veel voorkomende codes zijn de CR2032 en CR2430. Aan de hand van deze code kunt u eenvoudig de batterij zoeken en bestellen op onze website.
 
Als de batterij is ontvangen, maakt u de sleutel open, kijkt u goed hoe de oude batterij is geplaatst en plaats u de nieuwe op dezelfde manier. Probeer bij het vervangen de batterij alleen aan de zijkant vast te houden zodat de min en pluspool van de batterij niet bevuilt raken en voor een optimale geleiding kunnen zorgen.

Lees meer

M-battery © 2013 - 2019