M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Fijne feestdagen!

      22-12-2017     Reacties (0)

M-battery wenst u fijne Kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2018!

Lees meer

Bezorging tijdens Kerstdagen 2017

      13-12-2017     Reacties (0)

In de kerstperiode worden veel meer post en pakketten verstuurd dan normaal. Dat betekent dat uw bestelling tot en met 2 januari 2018 mogelijk langer onderweg kan zijn dan u gewend bent van M-battery.

Op de feestdagen 25 en 26 december 2017 en 1 januari 2018 ontvangt u geen post en pakketten van ons.

Alle bestellingen die gedaan worden op werkdagen voor of op 22 december 2017 16:00 worden normaal gezien de eerstvolgende dag afgeleverd.

De bestelling die u doet op 22 december 2017 na 16:00 tot en met 27 december 2017 wordt op 28 december 2017 afgeleverd. De bestellingen van 29 december 2017 tot en met 2 januari 2018 worden op 3 januari afgeleverd.

Voor afleveradressen in België en Duitsland zal de levering ook enige extra vertraging kunnen oplopen. Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer

Tips voor hoorapparaat batterijen

      04-12-2017     Reacties (0)

Soorten

Er zijn een aantal soorten batterijen voor uw gehoorapparaat. Deze worden standaard voorzien van een typenummer en een specifieke kleur zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Blauw heeft typenummer 675, oranje typenummer 13, bruin typenummer 312 en geel heeft het typenummer 10. Al deze typen batterijen verschillen in afmeting en in de hoeveelheid stroom die ze kunnen leveren.

Vervangen

Het vervangen van de batterij is voor ieder gehoorapparaat vrijwel hetzelfde. Zo dient de batterijlade open gemaakt te worden en de lege batterij verwijderd te worden. Trek vervolgens het plakkertje van de nieuwe batterij en plaats de batterij in de batterijlade. Let hierbij goed op de polen: de + en de -. Als de nieuwe batterij goed op zijn plaats zit, doe je de batterijlade weer dicht. Zet nu het volume op de laagste stand (indien van toepassing) en doe uw hoortoestel weer in. Zet tenslotte het volume op de gewenste stand (indien van toepassing). Vraag uw audicien om een goede uitleg. Probeer het de eerste keer eventueel samen met uw audicien, zodat u zeker weet dat u het goed doet.

Levensduur

De levensduur van batterijen hangt van een aantal factoren af zoals het type van de batterij, het vermogen van uw hoortoestel en het gebruik. Afhankelijk hiervan gaan de batterijen enkele dagen tot wel enkele weken mee. Veel gehoorapparaten geven een signaal als de batterijen bijna leeg zijn.

Tips

- Een voorraadje batterijen is natuurlijk handig, maar koop niet te veel op voorraad. Het risico kan bestaan dat ze leeglopen, zelfs als u ze in de originele verpakking bewaart.
- Bewaar batterijen niet in uw portemonnee. Er zou een chemische reactie kunnen ontstaan met het metaal van het muntgeld.
- Wanneer u uw hoortoestel enige tijd niet gebruikt, haal dan de batterijen eruit. Dit voorkomt eventuele schade aan uw toestel.
- Wanneer u een batterij verwisselt, hou dan zoveel mogelijk de batterij aan de zijkanten vast. Zo voorkomt u dat het geleidend vermogen van de batterij wordt aangetast door huidvetten.
- Laat een nieuwe batterij even acclimatiseren door hem eerst drie minuten buiten de verpakking te houden alvorens u hem in het gehoorapparaat stopt.

Lees meer

GP Batteries bedrijfsfilm 2017

      16-11-2017     Reacties (0)

Lees meer

Batterijen voor de fietsverlichting

      28-09-2017     Reacties (0)

Het is weer het moment om de fietsverlichting te controleren. Zorg dat u altijd zichtbaar bent, ook als u stilstaat. Fietsverlichting is verplicht van zonsondergang tot zonsopgang of bij weining zicht door bijvoorbeeld mist of sneeuwval. Zowel het voor- en het achterlicht moeten branden! 

De verlichting op de fiets moet aan de voorkant wit of geel zijn en de achterverlichting rood. De verlichting hoeft niet per se vast te zitten aan de fiets. U kunt ze ook bevestigen aan de kleding op het bovenlichaam of op bijvoorbeeld een tas. Knipperende lampjes zijn echter niet toegestaan.
 
Batterijen voor fietsverlichting koop je goedkoop bij M-battery
Fietsverlichting op batterijen is uitermate geschikt omdat deze lampjes altijd branden. Mits u er natuurlijk volle batterijen in heeft gedaan. Controleer ze regelmatig en neem ook reservebatterijen mee.

M-battery heeft veel verschillende batterijen voor fietsverlichting. De meest gebruikte zijn de Ultra Alkaline AAA en de knoopcel CR2032 en natuurlijk voordelig bij ons te koop.

Lees meer

M-battery © 2013 - 2019