M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Niet meer te laat komen op het werk, voor de bus of bij de tandarts? Met onze zilveroxide horlogebatterijen tikt uw horloge in ieder geval als nooit tevoren.

Onze zilveroxide batterijen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Hieronder leest u wat u moet weten vóórdat u een horlogebatterij koopt. 

Een goed passende batterij voor in uw horloge

Om erachter te komen welke batterij in uw horloge past, is het handig om het horloge voorzichtig open te maken om de batterij die erin zit te kunnen zien. Aan de buitenkantkant staat, vaak heel erg klein, welk type batterij het is en dus optimaal in uw horloge past. Uiteraard is het ook mogelijk het te checken bij de horlogeleverancier, in de handleiding of kunt u misschien op het Internet zoeken welke batterij u nodig heeft.

Alle horlogebatterijen in ons uitgebreide assortiment van Varta, Duracell of GP Batteries, bezitten de zilveroxide technologie. Het woord zegt het eigenlijk al: in al deze batterijen zit een kleine hoeveelheid zilver. Daarnaast zit er een combinatie van koper, tin, staal en nikkel in de batterijen. Onze zilveroxide batterijen zijn natuurlijk uitstekend te gebruiken voor in horloges kunnen ook worden gebruikt in andere elektronische apparatuur zoals rekenmachines of temperatuurmetertjes. 

Lange levensduur 

De ontlading van een zilveroxide batterij is bijzonder vlak. Dat wil zeggen dat de batterij weinig spanning verliest zodra hij in het horloge zit. Uw horloge met deze batterijen blijft dus werken tot de batterij helemaal leeg is. 

Zilveroxide batterijen staan er dan ook om bekend lang mee te gaan omdat het stroomgebruik laag is. Perfect dus voor in uw horloge. Het verschilt weliswaar per horloge hoelang een zilveroxide horlogebatterij precies meegaat, maar gemiddeld houdt hij het makkelijk 2 jaar vol.
      18-03-2020 16:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

M-battery © 2013 - 2020