Categorieën
Pagina's
Er zijn nog geen producten in de winkelwagen.
Menu
GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterij gerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batterijen uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen. 

Vandaag de dag is GP Batteries International Ltd. de grootste fabrikant van consumenten batterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterij producten aan OEM's, toonaangevende batterij fabrikanten en onder haar eigen merknaam, GP Batterijen, aan de consumentenmarkt. 

GP Batterijen staat sinds 1991 genoteerd aan de Singapore Exchange Securities Trading Ltd. De belangrijkste productiefaciliteiten van GP Batterijen bevinden zich in Hong Kong, China, Singapore, Taiwan en Maleisië. Zij krijgen de ondersteuning van marketing- en verkoopkantoren wereldwijd. De groep heeft thans wereldwijd 8.400 mensen in dienst en een totale vloeroppervlakte van 303.000 M2 in gebruik.


GP Worldwide

M-battery verkoopt sinds het begin van haar bestaan een uitgebreid assortiment van GP Batteries. Van allerlei formaten knoopcel batterijen tot aan de bekende populaire ReCyko+ Professional oplaadbare batterijen.

 
      09-02-2019 20:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
 
 
 
 

M-battery © 2013 - 2021