M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Dit jaar, in augustus 2018, bestaat M-battery vijf jaar! In die vijf jaar hebben wij absoluut niet stilgezeten. Waar wij vijf jaar geleden zijn begonnen met het GP Batteries assortiment, hebben we vijf jaar later ons assortiment flink uitgebreid met andere merken waaronder Duracell en Varta. In 2018 zijn wij van plan het assortiment nóg verder uit te breiden met meer verschillende soorten batterijen en misschien wel met nog meer merken.
De eerste site van M-battery uit 2013
Niet alleen is het assortiment uitgebreid, maar is ook de huisstijl en de website vernieuwd. Hiernaast ziet u hoe het in 2013 ooit is begonnen met de allereerste website. In de loop van het jaar zal de nieuwe huisstijl verder worden doorgevoerd en zullen wij de website steeds verder blijven optimaliseren en verbeteren. 

Mocht u trouwens een specifieke batterij in ons assortiment missen of misschien wel een batterijenmerk dat uw voorkeur geniet, laat het ons dan even weten via ons handig contactformulier en dikke kans dat ook die batterijen worden opgenomen. Want net als de afgelopen vijf jaar, staan wij de komende jaren graag voor u klaar.
      03-03-2018 13:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

M-battery © 2013 - 2020