M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Over GP Batteries International Ltd.

      09-02-2019     Reacties (0)

GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterij gerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batterijen uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen. 

Vandaag de dag is GP Batteries International Ltd. de grootste fabrikant van consumenten batterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterij producten aan OEM's, toonaangevende batterij fabrikanten en onder haar eigen merknaam, GP Batterijen, aan de consumentenmarkt. 

GP Batterijen staat sinds 1991 genoteerd aan de Singapore Exchange Securities Trading Ltd. De belangrijkste productiefaciliteiten van GP Batterijen bevinden zich in Hong Kong, China, Singapore, Taiwan en Maleisië. Zij krijgen de ondersteuning van marketing- en verkoopkantoren wereldwijd. De groep heeft thans wereldwijd 8.400 mensen in dienst en een totale vloeroppervlakte van 303.000 M2 in gebruik.


GP Worldwide

M-battery verkoopt sinds het begin van haar bestaan een uitgebreid assortiment van GP Batteries. Van allerlei formaten knoopcel batterijen tot aan de bekende populaire ReCyko+ Professional oplaadbare batterijen.

Lees meer

GP ReCyko+ Professional oplaadbare Ni-MH batterijen

      01-02-2019     Reacties (0)

Professionele gebruikers zijn veeleisende gebruikers. Zij zweren bij de oplaadbare batterijen uit de ReCyko+ Pro range van GP. Niet verwonderlijk, want deze nieuwe generatie batterijen voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om kracht en uithoudingsvermogen. Fotografen lopen weg met de ReCyko+ Pro omdat de minimale interne weerstand voorziet in een optimaal functionerende flitser en vele honderden foto’s zonder bijladen.

Speciaal voor hen introduceert GP de ReCyko+ Pro serie. Een nieuwe generatie zeer krachtige, oplaadbare batterijen met een zeer lange levensduur. Populair bij fotografen en andere beroepen en hobby’s waarin ‘wegwerp’ geen optie is.

De batterijen hebben een lage zelfontlading, wat inhoudt dat ongebruikte batterijen lang hun capaciteit behouden; deze bedraagt na vijf jaar nog altijd 70 procent! Deze penlite batterij presteert uitstekend in fotocamera’s en flitsers, maar ook in zaklampen, kinderspeelgoed en game controllers. 

Inhoud: vier batterijen op basis van Nikkel-metaalhydride (Ni-MH), wat een stuk vriendelijker is voor het milieu. Voorgeladen, dus direct uit de verpakking klaar voor gebruik
 

GP ReCyko+ Professional AA oplaadbare Ni-MH batterij GP ReCyko+ Professional AAA oplaadbare Ni-MH batterij
GP ReCyko+ Professional AA GP ReCyko+ Professional AAA

 

Lees meer

M-battery wenst u fijne feestdagen

      24-12-2018     Reacties (0)

 M-battery wens u gezellige kerstdagen en een fantastisch 2019

Lees meer

Bezorging tijdens Kerstdagen 2018

      15-12-2018     Reacties (0)

In de kerstperiode worden veel meer post en pakketten verstuurd dan normaal. Dat betekent dat uw bestelling tot en met 2 januari 2019 mogelijk langer onderweg kan zijn dan u gewend bent van M-battery.

Op de feestdagen 25 en 26 december 2018 en 1 januari 2019 ontvangt u geen post en pakketten van ons.

Alle bestellingen die gedaan worden op werkdagen voor of op 21 december 2018 16:00 worden normaal gezien de eerstvolgende dag afgeleverd.

De bestelling die u doet op 21 december 2018 na 16:00 tot en met 27 december 2018 wordt op 28 december 2018 afgeleverd. De bestellingen van 28 december 2018 na 16:00 tot en met 2 januari 2019 worden op 3 januari afgeleverd.

Voor afleveradressen in België en Duitsland zal de levering ook enige extra vertraging kunnen oplopen. Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer

Assortimentsuitbreiding bij M-battery

      17-09-2018     Reacties (0)

We hebben gemerkt dat klanten in onze webwinkel steeds meer voordeel willen door nog scherpere prijzen. Meer voor minder! Hier komen we natuurlijk graag aan tegemoet. We hebben dan ook een aantal nieuwe voordeelverpakking toegevoegd van enkele veel gebruikte batterijen. Uiteraard zit hier ook nog eens, net als bij al onze andere batterijen, een interessante staffelkorting op.

Hieronder een overzicht van een aantal nieuwe producten. U kunt met zoeken... nog meer voordeelverpakkingen vinden.
 
GP hoogvoltage super alkaline rondcel 23A (MS21/MN21) GP hoogvoltage alkaline rondcel 27A (MN27) Camelion AG4 alkaline knoopcel (LR66/SR626W/GP77A) GP LR44 Alkaline knoopcel (76A/V13GA/L1154)
5 stuks
GP 23A/MN21
5 stuks
GP 27A/MN27
10 Stuks
Camelion AG4
10 Stuks
GP LR44/AG13

We blijven continue ons productassortiment uitbreiden. Zoekt u een batterij die toch niet op onze website wordt aangeboden, stuur ons dan een berichtje en misschien vindt u uw suggestie snel terug tegen een scherpe prijs.

Lees meer

M-battery © 2013 - 2019