Categorieën
Pagina's
Er zijn nog geen producten in de winkelwagen.
Menu
Duracell neemt veiligheid serieus

      01-09-2020     Reacties (0)

Elk jaar worden er enkele honderden gevallen van ingeslikte batterijen gemeld. Meer dan 90 procent van die ongevallen is het gevolg van een lithium knoopcel of een losse lithium knoopcelbatterij die uit een apparaat wordt verwijderd. Een ingeslikte lithium knoopcelbatterij is moeilijk te detecteren en kan in sommige gevallen ernstige gevolgen hebben.

Duracell en veiligheid

Duracell neemt de veiligheid van de consument zeer serieus en neemt daarom een leidende rol in het voorkomen dat kinderen knoopcelbatterijen inslikken, onder andere door een kind veilige verpakking, veiligheid stickers, een gegraveerde waarschuwing en heeft een baby sercure-technologie die een bitter smakende ringvormige laag op de achterkant van de knoopcelbatterij bevat die het inslikken van de knoopcelbatterij door baby's en peuters ontmoedigd.
 
Kindveilige verpakking Veiligheidssticker Gegraveerde waarschuwing Waarschuwing op verpakking Baby secure-technologie


Enkele tips

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en soms vinden ze knoopcelbatterijen in apparaten of lades. Houd deze plekken dan ook goed in de gaten en neem maatregelen om knoopcelbatterijen altijd buiten het bereik van kinderen te kunnen houden. Bewaar batterijen in een kast of lade die niet toegankelijk is voor kinderen.

Door het batterijencompartiment in apparaten af te plakken of af te dichten, verlaagt u de kans dat uw kinderen toegang krijgen tot de batterijen.

 

Lees meer

U bent helemaal bij de tijd met onze horlogebatterijen

      18-03-2020     Reacties (0)

Niet meer te laat komen op het werk, voor de bus of bij de tandarts? Met onze zilveroxide horlogebatterijen tikt uw horloge in ieder geval als nooit tevoren.

Onze zilveroxide batterijen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Hieronder leest u wat u moet weten vóórdat u een horlogebatterij koopt. 

Een goed passende batterij voor in uw horloge

Om erachter te komen welke batterij in uw horloge past, is het handig om het horloge voorzichtig open te maken om de batterij die erin zit te kunnen zien. Aan de buitenkantkant staat, vaak heel erg klein, welk type batterij het is en dus optimaal in uw horloge past. Uiteraard is het ook mogelijk het te checken bij de horlogeleverancier, in de handleiding of kunt u misschien op het Internet zoeken welke batterij u nodig heeft.

Alle horlogebatterijen in ons uitgebreide assortiment van Varta, Duracell of GP Batteries, bezitten de zilveroxide technologie. Het woord zegt het eigenlijk al: in al deze batterijen zit een kleine hoeveelheid zilver. Daarnaast zit er een combinatie van koper, tin, staal en nikkel in de batterijen. Onze zilveroxide batterijen zijn natuurlijk uitstekend te gebruiken voor in horloges kunnen ook worden gebruikt in andere elektronische apparatuur zoals rekenmachines of temperatuurmetertjes. 

Lange levensduur 

De ontlading van een zilveroxide batterij is bijzonder vlak. Dat wil zeggen dat de batterij weinig spanning verliest zodra hij in het horloge zit. Uw horloge met deze batterijen blijft dus werken tot de batterij helemaal leeg is. 

Zilveroxide batterijen staan er dan ook om bekend lang mee te gaan omdat het stroomgebruik laag is. Perfect dus voor in uw horloge. Het verschilt weliswaar per horloge hoelang een zilveroxide horlogebatterij precies meegaat, maar gemiddeld houdt hij het makkelijk 2 jaar vol.

 

Lees meer

M-battery wenst u gezellige feestdagen

      24-12-2019     Reacties (0)

M-battery wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2020

Lees meer

Bezorging tijdens feestdagen 2019

      18-12-2019     Reacties (1)

Er staat weer een aantal mooie dagen voor de deur. 2019 Wordt afgesloten en we starten met een nieuw decennium in 2020! In de laatste dagen van het jaar wordt als vanouds veel meer post en pakketten verstuurd dan normaal. Dat betekent dat uw bestelling tot en met 2 januari 2020 mogelijk langer onderweg kan zijn dan u gewend bent van M-battery.

Op de feestdagen 25 en 26 december 2019 en 1 januari 2020 ontvangt u geen post en pakketten van ons.

Alle bestellingen die gedaan worden op werkdagen voor of op 23 december 2019 16:00 worden normaal gezien de eerstvolgende werkdag afgeleverd.

De bestelling die u doet op 23 december 2019 na 16:00 tot en met 27 december 2019 wordt op 31 december 2019 afgeleverd. De bestellingen van 30 december 2019 tot en met 2 januari 2020 worden op 3 januari afgeleverd.
 

Lees meer

Over GP Batteries International Ltd.

      09-02-2019     Reacties (0)

GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterij gerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batterijen uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen. 

Vandaag de dag is GP Batteries International Ltd. de grootste fabrikant van consumenten batterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterij producten aan OEM's, toonaangevende batterij fabrikanten en onder haar eigen merknaam, GP Batterijen, aan de consumentenmarkt. 

GP Batterijen staat sinds 1991 genoteerd aan de Singapore Exchange Securities Trading Ltd. De belangrijkste productiefaciliteiten van GP Batterijen bevinden zich in Hong Kong, China, Singapore, Taiwan en Maleisië. Zij krijgen de ondersteuning van marketing- en verkoopkantoren wereldwijd. De groep heeft thans wereldwijd 8.400 mensen in dienst en een totale vloeroppervlakte van 303.000 M2 in gebruik.


GP Worldwide

M-battery verkoopt sinds het begin van haar bestaan een uitgebreid assortiment van GP Batteries. Van allerlei formaten knoopcel batterijen tot aan de bekende populaire ReCyko+ Professional oplaadbare batterijen.

 

Lees meer

GP ReCyko+ Professional oplaadbare Ni-MH batterijen

      01-02-2019     Reacties (0)

Professionele gebruikers zijn veeleisende gebruikers. Zij zweren bij de oplaadbare batterijen uit de ReCyko+ Pro range van GP. Niet verwonderlijk, want deze nieuwe generatie batterijen voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om kracht en uithoudingsvermogen. Fotografen lopen weg met de ReCyko+ Pro omdat de minimale interne weerstand voorziet in een optimaal functionerende flitser en vele honderden foto’s zonder bijladen.

Speciaal voor hen introduceert GP de ReCyko+ Pro serie. Een nieuwe generatie zeer krachtige, oplaadbare batterijen met een zeer lange levensduur. Populair bij fotografen en andere beroepen en hobby’s waarin ‘wegwerp’ geen optie is.

De batterijen hebben een lage zelfontlading, wat inhoudt dat ongebruikte batterijen lang hun capaciteit behouden; deze bedraagt na vijf jaar nog altijd 70 procent! Deze penlite batterij presteert uitstekend in fotocamera’s en flitsers, maar ook in zaklampen, kinderspeelgoed en game controllers. 

Inhoud: vier batterijen op basis van Nikkel-metaalhydride (Ni-MH), wat een stuk vriendelijker is voor het milieu. Voorgeladen, dus direct uit de verpakking klaar voor gebruik
 
GP ReCyko+ Professional AA oplaadbare Ni-MH batterij GP ReCyko+ Professional AAA oplaadbare Ni-MH batterij
GP ReCyko+ Professional AA GP ReCyko+ Professional AAA

 

Lees meer

M-battery wenst u fijne feestdagen

      24-12-2018     Reacties (0)

 M-battery wens u gezellige kerstdagen en een fantastisch 2019

Lees meer

Bezorging tijdens Kerstdagen 2018

      15-12-2018     Reacties (0)

In de kerstperiode worden veel meer post en pakketten verstuurd dan normaal. Dat betekent dat uw bestelling tot en met 2 januari 2019 mogelijk langer onderweg kan zijn dan u gewend bent van M-battery.

Op de feestdagen 25 en 26 december 2018 en 1 januari 2019 ontvangt u geen post en pakketten van ons.

Alle bestellingen die gedaan worden op werkdagen voor of op 21 december 2018 16:00 worden normaal gezien de eerstvolgende dag afgeleverd.

De bestelling die u doet op 21 december 2018 na 16:00 tot en met 27 december 2018 wordt op 28 december 2018 afgeleverd. De bestellingen van 28 december 2018 na 16:00 tot en met 2 januari 2019 worden op 3 januari afgeleverd.
 

Lees meer

Assortimentsuitbreiding bij M-battery

      17-09-2018     Reacties (0)

We hebben gemerkt dat klanten in onze webwinkel steeds meer voordeel willen door nog scherpere prijzen. Meer voor minder! Hier komen we natuurlijk graag aan tegemoet. We hebben dan ook een aantal nieuwe voordeelverpakking toegevoegd van enkele veel gebruikte batterijen. Uiteraard zit hier ook nog eens, net als bij al onze andere batterijen, een interessante staffelkorting op.

Hieronder een overzicht van een aantal nieuwe producten. U kunt met zoeken... nog meer voordeelverpakkingen vinden.
 
GP hoogvoltage super alkaline rondcel 23A (MS21/MN21) GP hoogvoltage alkaline rondcel 27A (MN27) Camelion AG4 alkaline knoopcel (LR66/SR626W/GP77A) GP LR44 Alkaline knoopcel (76A/V13GA/L1154)
5 stuks
GP 23A/MN21
5 stuks
GP 27A/MN27
10 Stuks
Camelion AG4
10 Stuks
GP LR44/AG13

We blijven continue ons productassortiment uitbreiden. Zoekt u een batterij die toch niet op onze website wordt aangeboden, stuur ons dan een berichtje en misschien vindt u uw suggestie snel terug tegen een scherpe prijs.

 

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

      26-05-2018     Reacties (0)

Vanaf 25 mei 2018 is er nieuwe Europese privacywetgeving van toepassing, de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet zorgt voor een versterking en uitbreiding van privacy rechten. M-battery gaat zeer zorgvuldig om met uw gegevens zoals u kunt lezen in onze Privacy Policy. Hierin leest u welke gegevens wij van u nodig hebben om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De AVG beschrijft een aantal rechten die u heeft met betrekking op uw gegevens.

Recht op inzage
U heeft recht op inzage van uw gegevens die bekend zijn bij M-battery. Indien u een account heeft, logt u in om alle persoonsgegevens te zien welke bekend zijn bij M-battery. Mocht u geen account hebben bij M-battery kunt u via ons contactformulier een verzoek doen om inzage. Uw verzoek wordt altijd direct in behandeling genomen en is doorgaans binnen 24 uur uitgevoerd doch uiterlijk binnen 72 uur.

Recht op wijziging
U kunt eenvoudig uw persoonsgegevens wijzigen indien u inlogt op uw account bij M-battery. Indien u geen account heeft, kunt u uw verzoek via ons contactformulier indienen. Uw verzoek wordt altijd direct in behandeling genomen en is doorgaans binnen 24 uur uitgevoerd doch uiterlijk binnen 72 uur.

Recht op vergetelheid
Alle gegevens welke wij van wetswege niet verplicht zijn te bewaren, kunnen worden verwijderd. U kunt uw verzoek hiertoe via ons contactformulier indienen. Uw verzoek wordt altijd direct in behandeling genomen en is doorgaans binnen 24 uur uitgevoerd doch uiterlijk binnen 72 uur.

 

Lees meer

 
 
 
 
 

M-battery © 2013 - 2021