M-battery - De webwinkel voor GP batterijen

NiMH batterijen

Voor de zogenaamde ‘heavy users’, producten die veel stroom verbruiken, heeft GP Batteries de NiMH batterijen ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit diverse formaten batterijen met zeer hoge capaciteiten. Deze batterijen zijn uitermate geschikt voor digitale camera’s, mp3-spelers en andere energiegrootverbruikers. De NiMH batterijen zijn zeer snel op te laden en dé oplossing voor de bovengemiddelde energiebehoefte.

ReCyko+ batterijen

Deze batterij in het apparaat stoppen en gaan... dat is het principe van de ReCyko+ batterij, de nieuwste telg in de GP Batteries familie. Het gemak van een eenmalige batterij en de voordelen van een oplaadbare batterij gecombineerd in één batterij. Net als een eenmalige batterij zijn ze direct klaar voor gebruik wanneer u ze uit de verpakking haalt en hoeven ze niet eerst opgeladen te worden. Makkelijker kan niet.
Bezig met laden...

Wij kunnen ook de onderstaande GP Powerbanks leveren. Wilt u hier meer informatie over, zoals prijs en levertijd, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en wij berichten u zo spoedig mogelijk.
 
Overzicht Powerbanks
GP PowerBank H500 incl. 4 x 270AAHCB en 12V caradaptor GP PowerBank PB550 incl. 4 x 270AAHCB en 12V caradaptor GP PowerBank PB570 incl. 4 x 270AAHCB
GP PowerBank H500 GP PowerBank PB550 GP PowerBank PB570
GP ReCyko+ PB420 incl. 4 x 210AAHCB GP ReCyko+ Universal charger Portable PowerBank GL301
GP ReCyko+ PB420 GP ReCyko+ Universal Portable PB GL301

M-battery © 2013 - 2018