M-battery - De webwinkel voor merkbatterijen
Professionele gebruikers zijn veeleisende gebruikers. Zij zweren bij de oplaadbare batterijen uit de ReCyko+ Pro range van GP. Niet verwonderlijk, want deze nieuwe generatie batterijen voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om kracht en uithoudingsvermogen. Fotografen lopen weg met de ReCyko+ Pro omdat de minimale interne weerstand voorziet in een optimaal functionerende flitser en vele honderden foto’s zonder bijladen.

Speciaal voor hen introduceert GP de ReCyko+ Pro serie. Een nieuwe generatie zeer krachtige, oplaadbare batterijen met een zeer lange levensduur. Populair bij fotografen en andere beroepen en hobby’s waarin ‘wegwerp’ geen optie is.

De batterijen hebben een lage zelfontlading, wat inhoudt dat ongebruikte batterijen lang hun capaciteit behouden; deze bedraagt na vijf jaar nog altijd 70 procent! Deze penlite batterij presteert uitstekend in fotocamera’s en flitsers, maar ook in zaklampen, kinderspeelgoed en game controllers. 

Inhoud: vier batterijen op basis van Nikkel-metaalhydride (Ni-MH), wat een stuk vriendelijker is voor het milieu. Voorgeladen, dus direct uit de verpakking klaar voor gebruik
 
GP ReCyko+ Professional AA oplaadbare Ni-MH batterij GP ReCyko+ Professional AAA oplaadbare Ni-MH batterij
GP ReCyko+ Professional AA GP ReCyko+ Professional AAA

 
      01-02-2019 21:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

M-battery © 2013 - 2020